Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2009 » Ноябрь » 30 » Термінове повідомлення.
Термінове повідомлення.
23:38
                                         Шановні вкладники-потенційні кредитори ТОВ «Кінгз Кепітал»!
         1-го грудня 2009 р. о 12:00 у Господарському суді м. Києва за адресою вул. Б.Хмельницького 44-б відбудеться засідання у справі №44/472-б з приводу заміни арбітражного керуючого Серпутько Г.М. Проведення заміни це виключно компетенція господарського суду.
         Однак псевдо-ініціативна група Черепейніка-Бебенева, яка намагається глушити будь-які конструктивні дії нашої консолідованої ініціативної групи 30 листопада 2009 р. влаштувала на території господарського суду м.Киева. безпрецедентний шабаш. Вони намагаються чинити тиск на суд, як це вони вже робили свого часу по відношенню до ініціативної групи всіляко перешкоджаючи їй у справі по банкрутству ТОВ «Кінгз Кепітал». Як ви знаєте 21 серпня судовий процес ми все ж таки зуміли виграти. Голова ІГ Попович погодився на пропозицію Черепейніка 7 серпня 2009 р. знайти порозуміння. 21 серпня Попович запросив усіх представників обох сторін на робочу зустріч у кабінеті Серпутько Г.М. Нам здавалося, що інціндент вичерпаний і протистояння закінчилося. Це ми робили виключно у інтересах усіх потерпілих вкладників. Нажаль за вказівкою ляльководів які діють за правилами «розділяй і володарюй» знову було спровоковане протистояння. Воно почалося з того, що групка Черепейніка-Бебенева фактично приватизувала ліквідатора ТОВ "Кінгз Кепітал" арбітражного керуючого Серпутько Г.М. Представників ініціюючого кредитора почали всіляко шельмувати намагаючись залишити їх осторонь ліквідаційної процедури.В купі вони поширювали завідомо неправдиву інформацію щодо продовження процесуального строку прийому заяв про визнання кредитором до 1-го листопада. Ця інформація була розміщена 21-го вересня ц.р. на сайті псевдоініціативної групи, а 30-го вересня опублікована у газеті "Урядовий кур'єр". Тим самим чималу групу вкладників було введено в оману і вони подали свої заяви після закінчення прцесуального строку. Заяви вкладників, що були подані вчасно особливо в регіонах чомусь були передані до суду із запізненням на 20-30 діб. А окремі з них відсутні у суді і досі. Крім того було штучно занижено обсяги позовних вимог у заявах, які складали помічники Серпутько Г.М. В окремих заявах у договорах у гривнях до 30%, а у долларах до 90%. Члени цього угрупування морочили голови людям стверджуючи, що за договорами, де у забов'язаннях визначено грошовий еквівалент в іноземній валюті, необхідно зафіксувати минулорічний курс зокрема 5.05 грн. за 1$. Це грубе порушення вимог ч.2 ст.533 Цивільного кодексу України та ч.3 ст.229 Господарського кодексу України. Неважко зрозуміти навіщо вони це роблять, якщо врахувати, що це угрупування було створене за ініціативи Кривобока В.В. - адвоката Бандурченко А.В. і Сафонова А.В. Саме цим обумовлені усі неконструктивні дії цієї групки зокрема зазначений шабаш біля господарського суду.
         З огляду на вище наведене ми запрошуємо потерпілих вкладників прийти на акцію в підтримку нашої ініціативної групи, яка вже понад рік справді відстоює ваші інтереси.Прийдіть і скажіть своє вагоме слово.
 
Заява для подання у суд на підтримку заміни ліквідатора доступна для скачування із розділу сайту "Каталог файлів".
Просмотров: 1430 | Добавил: kk | Рейтинг: 4.0/4 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  Группа вкладчиков King's Capital   Главная   Регистрация   Вход  
Форма входа

Календарь новостей
«  Ноябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Поиск


Copyright MyCorp © 2024