Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2009 » Июнь » 23 » Лист до Литвина В.М.
Лист до Литвина В.М.
10:09
                                  

                                                                                    Голові Верховної Ради України

                                                                                    Литвину В. М.

 

Шановний Володимире Михайловичу!

Ми, потерпілі вкладники групи компаній (далі - ГК) «Кінгз Кепітал», підтримуємо проект Закону України «Про порядок відшкодування шкоди, завданої незаконними діяннями органів державної влади або місцевого самоврядування» № 4672, представлений народним депутатом України Білозір О. В. та зареєстрований 17.06.2009 р. Ми вважаємо, що органи державної влади та місцевого самоврядування безпосередньо причетні до того, що сталося з потерпілими вкладниками, а тому вони повинні нести солідарну відповідальність разом з керівниками ГК «Кінгз Кепітал» та іншими фігурантами цієї резонансної справи.

Просимо Вас внести даний законопроект на розгляд Верховної Ради України та розглянути його у позачерговому порядку ще до літніх канікул. Наше прохання обумовлене тим, що більшість потерпілих вкладників потрапили в дуже скрутне фінансове становище. Серед нас багато людей похилого віку (пенсіонери, інваліди тощо), для яких втрата цих вкладів означала б крах останніх надій. Ряд потерпілих вкладників уже не змогли витримати цього удару та зламались психологічно, а окремі з них, на жаль, навіть вчинили акти суїциду.

Просимо також під час розгляду цього законопроекту в першому читанні внести до нього деякі зміни та доповнення, оскільки окремі його дефініції та норми виписані надто загально, а законопроект в цілому зорієнтований лише на діяльність фінансових установ. Варто було б розширити його диспозицію з огляду на те, що, скажімо, в ГК «Кінгз Кепітал» входили товариства, які, власне, й не були фінансовими установами. Наші детальні пропозиції щодо цього будуть подані до Верховної Ради в робочому порядку через депутата О. В. Білозір.

 

                  З повагою до Вас,

                  голова ініціативної групи                                        Попович М. М.     

Просмотров: 904 | Добавил: kk | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  Группа вкладчиков King's Capital   Главная   Регистрация   Вход  
Форма входа

Календарь новостей
«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск


Copyright MyCorp © 2024