Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2009 » Июнь » 20 » Витяг з протоколу зборів ІГ постраждалих вкладників ГК "Кінгз Кепітал" 06.06.09
Витяг з протоколу зборів ІГ постраждалих вкладників ГК "Кінгз Кепітал" 06.06.09
12:21
Витяг з протоколу
зборів ініціативної групи
постраждалих вкладників групи компаній "Кінгз Кепітал"

м. Київ                                                                   6 червня 2009 р.
 
ПРИСУТНІ:
Члени ініціативної групи, що брали участь у роботі зборів (з урахуванням доручень):
     1. Попович Михайло Миколайович – голова ІГ (м. Вінниця).     
    2. Літошко (Прокопенко) Тетяна Андріївна – заступник голови ІГ (м. Київ).
     3. Тімошкіна Тетяна Пилипівна – заступник голови ІГ (м. Київ).
     4. Бессаренко Анатолій Іванович – член ІГ (м. Київ).
     5. Добротвор Наталія Василівна – член ІГ (Тернопільська обл.).
    6. Єрьоменко Володимир Миколайович – член ІГ (Луганська обл.).
     7. Желєзнов Сергій Петрович – член ІГ (м. Ірпінь).
     8. Забродіна Ніна Василівна – член ІГ (м. Київ).
     9. Карась Олексій Анатолійович – член ІГ (м. Київ).
     10. Кононов Юрій Юрійович – член ІГ (Чернівецька обл.).
     11. Костюченко Валерій Анатолійович – член ІГ (Чернігівська обл.).
      12. Кучма Михайло Валерійович – член ІГ (м. Київ).
      13. Осіна Тетяна Миколаївна – член ІГ (м. Київ).
      14. Осипенко Михайло Юрійович – член ІГ (Вінницька обл.).
      15. Перов Юрій Павлович – член ІГ (м. Київ).
      16. Побірченко Марія Олександрівна – член ІГ (м. Ялта).
      17. Повхан Валентина Семенівна – член ІГ (м. Київ).
      18. Пушкарьова Зоя Анатоліївна – член ІГ (м. Київ).
      19. Семененко Євген Петрович – член ІГ (м. Київ).
      20. Співаков Олексій Семенович – член ІГ (м. Київ).
      21. Степанко Людмила Миколаївна – член ІГ (м. Київ).
 
     Члени ініціативної групи, що були присутні на зборах, але не реєструвалися:
1. Бебнєв Олег Михайлович – заступник голови ІГ (м. Київ);
2. Більмович Олександр Павлович – член ІГ (м. Київ);
3. Черепейнік Леонід Володимирович – член ІГ (м.Бровари);

Голова зборів: Попович М.М.

Секретар зборів: Осіна Т.М.

Обрані одноголосно.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.Про збереження цілісності ініціативної групи (ІГ) та протидію спробам її розколу.

2.Про судове провадження справи ГК «Кінгз Кепітал».

3.Про активізацію роботи з активами ГК «Кінгз Кепітал».

4.Про допомогу потерпілим вкладникам, які мають проблемні кредити.

5.Про залучення відновленої ВГО «Духовність та благополуччя» для захисту інтересів потерпілих вкладників.

6.Про матеріальне та інформаційне забезпечення діяльності ІГ.

7.Про захист у суді честі і гідності групи вкладників, яких грубо образив адвокат Кривобок В.В. біля Шевченківського суду, та звернення до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури.

Про публічне спростування пасквілю, складеного і поширеного серед членів ІГ Бебнєвим О. М., Більмовичем О. П., Гординою Т. П., Горякіною І. В та Черепейніком Л. В. або подання судового позову до них щодо захисту честі та гідності легітимного керівництва ІГ.

Різне.

Прийнято одноголосно.

РІШЕННЯ ЗБОРІВ

По першому питанню:

1.1. Вважати кулуарні збори восьми членів ІГ, що були проведені 14 травня 2009 р. нелегітимними, а їх рішення не чинними, оскільки ми – переважна більшість членів ІГ – їх не підтримуємо.

1.2. Звільнити Бєбнєва О. М. від обов’язків заступника голови ІГ у зв’язку з перевищенням ним своїх повноважень та деструктивними діями, що спрямовані на розкол ІГ.

1.3. Призначити заступником голови ІГ Семененка Є. П.

По другому питанню:

2.1. Розпочати процедуру банкрутства ГК «Кінгз Кепітал» у господарському суді м. Києва, долучивши до справи позовні заяви ініціюючих кредиторів з наявними рішеннями суду першої інстанції в якості доказів безспірності вимог кредиторів.

2.2. Підготувати резюме альтернативних кандидатів на арбітражних керуючих Лецкана В. Л., Серпутько Г. М., і Цуканової Л. В. та розмістити ці резюме на сайті ІГ для публічного ознайомлення з ними потерпілих вкладників.

По третьому питанню:

3.1 Взяти до відома інформацію щодо наявних активів ТОВ «Кінгз Кепітал».

3.2. Визнати недостатньо активною роботу щодо активів (куратор Бебнєв О. М.).

3.3. Активізувати цей напрямок роботи ІГ та доручити Семененку Є. П., як новообраному заступнику голови ІГ, курирувати його у подальшому.

По четвертому питанню:

4.1. Налагодити чітку взаємодію з Національним банком України, звернувшись до нього від імені ІГ та ВГО «Духовність та благополуччя» (юридичної особи).

4.2. Створити робочу групу з членів ІГ та ВГО «Духовність та благополуччя» у складі голови ІГ Поповича М.М. та його заступників Літошко Т. А. і Семененка Є. П., яким доручити підготувати відповідні питання.

4.3. Обмінятися пропозиціями з членами ІГ в робочому електронному режимі, обговорити їх на зборах ІГ та офіційно подати до НБУ.

По п’ятому питанню:

5.1. Залучити відновлену ВГО «Духовність та благополуччя» до співпраці з ІГ для дієвого захисту інтересів вкладників.

5.2. Налагодити тісну співпрацю нашої ІГ з керівництвом ІГ вкладників КС «Тринадцята зарплатня», а ВГО «Духовність та благополуччя» – з Київською міською громадською організацією «Тринадцята зарплатня».

5.3. Розмістити на сайті www.kk.at.ua звернення до всіх потерпілих вкладників з пропозицією вступати до ВГО «Духовність та благополуччя», що дасть змогу нам об’єднатися і спільно діяти вже як юридична особа, що має загальноукраїнський статус.

По шостому питанню:

6.1. Створити робочу групу в складі голови ІГ Поповича М.М., заступника голови ІГ Тимошкіної Т. П. та члена ІГ Єрьоменка В.М. та підготувати двосторонню угоду між керівництвом ІГ та засновниками ГК «Кінгз Кепітал» (через адвоката В.В. Кривобока) щодо правомірного використання нашою ІГ сайта www.kingscapinal.net в інтересах вкладників.

6.2. Вважати, що Гордина Т.П. втратила функції відповідальної за роботу call-центру ІГ та більше не використовувати її номери телефонів (8(097)6574307) і 8(044)2280314 у якості офіційних телефонів call-центру.

6.3. Призначити відповідальною за роботу call-центру ІГ Степанко Л. М. та повідомити усім членам ІГ і потерпілим вкладникам ГК «Кінгз Кепітал» новий номер офіційного телефону call-центру: (044) 361-20-03.

6.4. Для роботи call-центру додатково використати відомий багатьом вкладникам номер телефону 8 (093) 077-59-07, що належить Бессаренку А. І., та в заміну придбати йому за кошти благодійних внесків інший пакет цього ж оператора мобільного зв’язку.

6.5. Припинити співпрацю з благодійним фондом, який очолює Горякіна І.В. у зв’язку з тим, що вона, ігноруючи відповідні рішення зборів ІГ, тривалий час не передає до ІГ отримані кошти та не звітує про рух цих коштів на рахунку фонду.

6.6. Для отримання благодійних внесків (до відкриття власного поточного банківського рахунку ВГО «Духовність та благополуччя») тимчасово використовувати рахунок Київської міської громадської організації «Тринадцята зарплатня», узгодивши це питання з її керівництвом.

6.7. На нашому сайті www.kk.at.ua розміщати інформацію про надходження та витрати коштів на потреби ІГ, а також зазначати прізвища осіб (за умови, що вони не заперечують), які зроблять благодійні внески, та висловлювати їм подяку. Висвітлити причини внесених змін стосовно відповідальних за call-центр та благодійний розрахунковий рахунок.

По сьомому питанню:

7.1. Подати позов до суду на офіційного адвоката Бандурченка О. В. і Сафонова О. В. пана Кривобока В. В. про захист права на повагу гідності та честі, на недоторканість ділової репутації, про спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди щодо грубо ображених ним громадян, які були присутні 22.05.2009 біля Шевченківського районного суду, зокрема, голови ІГ Поповича М. М.

7.2. Звернутися до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури з відповідним поданням стосовно діяльності адвоката Кривобока В. В., який не дотримується адвокатської етики, неправомірно втручається в діяльність ІГ і грубо ображає потерпілих вкладників, що є порушенням вимог Закону України «Про адвокатуру» та низки інших норм чинного законодавства України.

По восьомому питанню:

8.1. Визнати аморальними наявні факти діяльності локальної групи членів ІГ (опозиції) у складі Бебнєва О. М., Більмовича О. П., Горякіної І. В., Гордини Т. П. та Черепейніка Л. В.

8.2. Запропонувати цим особам утримуватись у подальшому від кроків, що ведуть до розколу ІГ та публічно спростувати розповсюджений ними пасквіль і всі неправдиві заяви, або ж, у випадку відмови, спростувати ці наклепи на керівництво ІГ у судовому порядку.

8.3. У разі примирення запропонувати опозиції пред’явити для розгляду на зборах ІГ реальні (а не декларативні) результати своєї роботи та об’єднати зусилля для плідної і конструктивної співпраці у подальшому.

8.4. У разі відмови опозиційної групи визнати свої дії деструктивними, відсторонити її від роботи в ІГ та поставити питання про виключення Бебнєва О.М., Більмовича О.П., Горякіної І.В., Гордини Т.П. та Черепейніка зі складу ІГ на найближчих всеукраїнських зборах потерілих вкладників.

8.5. Надалі у випадках аморальної поведінки або спроб порушення порядку ведення (зриву) зборів негайно відстороняти будь-кого з членів ІГ від подальшої участі в засіданнях.

8.6. Розмістити на сайті www.kk.at.ua, який контролює ІГ, прийняті на цих зборах рішення та донести до потерпілих вкладників правдиву інформацію у повному обсязі (додати до тексту електронні копії сканованих списку присутніх, довіреностей тощо) з тим, щоб вкладники мали нарешті змогу самостійно розібратися, хто каже правду, а хто – брехню.

Голова зборів Попович М. М.

Секретар зборів Осіна Т. М.

ДОДАТКИ:

Додаток № 1. Список членів ініціативної групи та уповноважених ними представників, присутніх на зборах 6 червня 2009 р. (електронна копія зі сканованого оригіналу).

Додаток № 2. Доручення членів ІГ (електронні копії зі сканованих оригіналів).
 
 
Просмотров: 1576 | Добавил: kk | Рейтинг: 4.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  Группа вкладчиков King's Capital   Главная   Регистрация   Вход  
Форма входа

Календарь новостей
«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поиск


Copyright MyCorp © 2024