Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2010 » Июнь » 11 » Іпотека поза законом
Іпотека поза законом
15:27
Шановні громадяни України, а саме ті громадяни, які вважають себе постраждалими від діяльності компанії "Кінгс Кепітал" та світової фінансової кризи і ті, які залишилися наодинці з кредиторами, банками та іншими суб'єктами фінансового ринку України, що уклали з вами іпотечні договори застави на вашу власність.

Пропонуємо всім об'єднати наші інтереси і зусилля у відстоюванні свого конституційного права на житло, гідне життя і справедливого розподілу негативних наслідків фінансової кризи між всіма учасниками ринку фінансових послуг, а так само державою Україна.

Ми вважаємо, що ви погодитеся з думкою про те, що кредитори так само повинні змиритися з фінансовими втратами, які їх спіткали внаслідок нашого з вами нинішнього фінансового становища. Бо це є - ланцюгова реакція.

Але, на жаль, ні наші кредитори, ні державна влада нашої країни доки не бачать, або не хочуть бачити дійсність. А дійсність полягає в тому, що дуже багато людей зараз не в змозі виконувати свої зобов’язання за кредитними договорами, внаслідок чого, єдине місце проживання позичальника, опинилось під загрозою стягнення в судовому порядку банком кредитором. Але це є прямим порушенням конституційних прав громадянина України, навіть якщо він виявився не дуже вдалим бізнесменом та втратив позичені гроші, найчастіше з об'єктивних причин. Наприклад дії шахраїв, від котрих повинна захищати своїх громадян держава.

Насправді це дуже неприємна ситуація для власників банківського бізнесу та їх покровителів з верховної ради. І ця проблема дуже ретельно замовчується, тому що жоден банкір та жоден представник влади, не знайде жодного аргументу, чи жодного обґрунтування, через що можливо було б виправдати позбавлення людей, а найчастіше це сім'ї, тому що самотнім кредити не видавалися, їхнього житла та перетворення цих сімей в БОМЖІВ, в судовому порядку. Розуміючи це, та передбачаючи що позичальники не в змозі об'єднатися, хоча передумов для цього - хоч відбавляй, всіма можливими методами та засобами намагаються як найшвидше відшкодувати свої фінансові втрати, чинячи тиск на позичальників та їх сім'ї, нехтуючи всіма можливими нормами та законами взаємостосунків між людьми та бізнесом, які прийняті в будь-який цивілізованій державі.

Невже в Україні, фінансові втрати банківського бізнесу, переважують право, жити в гідних умовах, яке належить громадянам нашої держави за основним законом під назвою - Конституція України?

Українські банки мають організацію, АУБ (Асоціація Українських банків), яка об'єднує їх фінансові інтереси і сприяє просуванню законодавчих актів, що захищають капітали і благополуччя власників цього бізнесу. Ця організація лобіює свої інтереси на всіх рівнях державних структур – парламент, кабінет міністрів, система судочинства і так далі.

У нас є інформація, що в цьому 2010 році, всі хто не може виконувати свої зобов'язання за кредитними договорами, побачать повістку до суду. Тому у нас немає іншого виходу, як також об'єднуватися. Поодинці ми не зможемо протистояти цій відпрацьованій і налагодженій системі.

Наша громадська організація Громадський Монітор пропонує вам приєднатися до нас.

Ознайомтесь з РЕЦЕНЗІЄЮ, а також ПРОЕКТОМ і вам стане зрозуміле яким шляхом ми з вами рухатимемося до досягнення мети – визнання закону України «Про іпотеку» не конституційним, наслідком чого, буде визнання іпотечних договорів по яких заставою є єдине місце для проживання позичальника - не дійсними.

Просмотров: 1129 | Добавил: zeleznov | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  Группа вкладчиков King's Capital   Главная   Регистрация   Вход  
Форма входа

Календарь новостей
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск


Copyright MyCorp © 2024