Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Друзья сайта

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2008 » Декабрь » 30 » Витяг з протоколу загальних зборів потерпілих вкладників (інвесторів) групи компаній «Кінгз Кепітал» від 29.11.2008 р.
Витяг з протоколу загальних зборів потерпілих вкладників (інвесторів) групи компаній «Кінгз Кепітал» від 29.11.2008 р.
20:01

З В Е Р Н Е Н Н Я

загальних зборів потерпілих вкладників (інвесторів)

ТОВ «Кінгз Кепітал» та пов’язаних з ним комерційних структур.

 

 

м. Київ                                                                 29 листопада 2008 р.

                                                                                               

29 листопада 2008 р. в м. Києві (зал «Галактика» готелю «Братислава») відбулися загальні збори потерпілих вкладників Товариства з обмеженою відповідальністю «Кінгз Кепітал» (далі за тексом ­– ТОВ «Кінгз Кепітал»). На збори було запрошено усіх зацікавлених вкладників м. Києва та інших регіонів України, де функціонували представництва ТОВ «Кінгз Кепітал» і є потерпілі вкладники. До категорії потерпілих ми відносимо всіх без винятку вкладників щодо яких за чинними договорами (про партнерство та спільну діяльність, цільового членського внеску та платіжної вимоги тощо) уже не виконано або не буде виконано ­–  з огляду на фактичне припинення діяльності ТОВ «Кінгз Кепітал» ­– будь-які зобов’язання (не виплачені основні суми вкладів, партнерські винагороди, бонуси тощо). Відповідачами по зобов’язаннях, згідно з даними, що вказані в чинних договорах, є наступні юридичні та фізичні особи: ТОВ «Кінгз Кепітал» в особі директора  Бандурченка Олександра Володимировича і заступника директора Сафонова Олександра Володимировича (вони ж, водночас, є і співзасновниками товариства); Приватне підприємство «Кінгз Кепітал» в особі директора Єреська Сергія Володимировича; іноземну приватну структуру (нерезидента) «JС & AA «Kings Capital», зареєстровану в республіці Беліз, в особі уповноваженого представника Сафонова Олександра Володимировича (співзасновниками є  Бандурченко О. В., Сафонов О. В. та інші невстановлені поки що іноземні громадяни); Всеукраїнську громадську організацію «Духовність та благополуччя» в особі віце-президента Лагунова Валерія Олександровича; Кредитну спілку «Тринадцята зарплатня» в особі голови правління Косинського Миколи Сергійовича, а також  низку інших, пов’язані з ними договірними відносинами контрагентів, структур і фізичних осіб,  що були безпосередньо  причетні до їх діяльності, а тому, в тій чи іншій мірі, повинні нести відповідальність згідно з чинним законодавством.

Ми, учасники загальних зборів потерпілих вкладників групи компаній «Кінгз Кепітал» (далі – ГК «Кінгз Кепітал») і зазначених вище структур, створили консолідовану ініціативну групу, до якої увійшли повноважні представники локальних ініціативних груп вкладників м. Києва та інших регіонів. Саме ця ініціативна група, шляхом проведеного на зборах голосування, наділена виключними повноваженнями представляти інтереси вкладників і курирувати всі без винятку питання, які стосуються контролю над активами ГК «Кінгз Кепітал» та процедурою виплат грошових коштів владникам. Вона діє у відповідності до Конституції України, Цивільного,  Господарського і Господарського процесуального кодексів, Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» та інших чинних нормативно-правових актів. На зборах було прийнято також низку інших організаційних рішень. Зокрема, буде проведено відповідну роботу в правовому руслі щодо підготовки зборів кредиторів і створення Комітету кредиторів (юридичного органу), який безпосередньо займатиметься організаційно-правовими питаннями щодо відновлення платоспроможності, санації або банкрутства ГК «Кінгз Кепітал». Нам необхідно налагодити дієву співпрацю з правоохоронними органами і владними структурами, а також з  політичними партіями, громадськими організаціями та ЗМІ.

Наразі залучено до співпраці Всеукраїнську громадську організацію «Всеукраїнський рух «Я Є», головою правління якої є Розвадовський Сергій Володимирович, та Всеукраїнський громадсько-політичний рух «Праведність», лідером якого є Єрьоменко Володимир Миколайович. Вони надали нам дієву організаційно-консультативну підтримку та будуть у подальшому допомагати ініціативній групі відстоювати інтереси постраждалих вкладників на загальнодержавному, регіональному і місцевому рівнях, зокрема співпрацювати з керівництвом державами, органами місцевого самоврядування, правоохоронними органами та судовою системою України. Звертаємось до інших громадських організацій, фондів, юридичних і фізичних осіб з проханням не залишатись байдужими до цієї резонансної справи, надавати  посильну допомогу (консультативну, організаційно-правову, благодійну тощо) нашій ініціативній групі та Комітету кредиторів щодо управління наявними активами та, за можливості, прийняти участь у санації ГК «Кінгз Кепітал». Бог і люди віддячать вам, шановні, сторицею!

Ми також звертаємось безпосередньо до засновників і керівників зазначених вище бізнес-структур, що є відповідачами за зобов’язаннями перед постраждалими вкладниками, –  Олександра Володимировича Бандурченка, Олександра Володимировича Сафонова, Сергія Володимировича Єреська,   Валерія Олександровича Лагунова, Миколи Сергійовича Косинського та керівників усіх структур-контрагентів, що були безпосередньо причетні до їх діяльності. Просимо Вас максимально допомагати діяльності нашої ініціативної групи і Комітету кредиторів та сприяти об’єктивному проведенню слідства. Допоможіть постраждалим вкладникам знайти все, що незаконно привласнено усіма відомими вам особами, сприяйте збереженню наявних активів і поверненню їх вкладникам. Не беріть гріх на душу, покайтесь та проявіть добру власну волю. І нехай простить та помилує вас Господь!

Ми звертаємось до правоохоронних органів з проханням діяти виключно в рамках чинного законодавства, службових функцій і повноважень та не допускати свавілля, подібного тому, що мало місце при затриманні директора ТОВ «Кінгз Кепітал» Бандурченка О. В. Адже саме внаслідок неправомірних дій чи бездіяльності УБЕЗу значні кошти, що були вилученні при обшуку у нього на квартирі, оприбутковані лише частково (для годиться), а левова їх частина фактично привласнена не зясованими поки що особами. Просимо чесних співробітників правоохоронних органів у подальшому всіляко сприяти постраждалим вкладникам, зокрема допомогти нашій ініціативній групі і Комітету кредиторів провести скрупульозний моніторинг активів ГК «Кінгз Кепітал» та пов’язаних з нею структур, розібратись у хитромудрих схемах проходження платежів, починаючи з моменту внесення грошових коштів вкладником у банки і закінчуючи моментом виплати йому основного вкладу та винагороди. Настійно просимо негайно, до з’ясування усіх обставин справи у процесі досудового слідства, через органи Прокуратури заборонити відчуження наявних активів контрагентами (будь-якими юридичними чи фізичними особами): їх виокремлення і привласнення, у т. ч. через суди,  та стихійний розпродаж майна, особливо такого активу, як нерухомість (близько 200 га землі, загальною вартістю понад 40 мільйонів доларів США), на який зазіхають і уже намагаються незаконно відчужити та розпродати за цінами, які є завідомо низькими; великої кількості цінних паперів, які недопустимо відчужувати і реалізовувати за нинішніми вкрай низькими (обвальними)  цінами; привласнення наявного рухомого майна; розкрадання значних грошових коштів, що знаходяться у безготівковій і готівковій формі тощо.

З огляду на  значний суспільний резонанс, ми звертаємось до Генерального Прокурора України з проханням взяти під свій особистий контроль справу ГК «Кінгз Кепітал» та суміжні, пов’язані з нею господарські і кримінальні справи, які будуть розкриті в ході слідства. Ми вважаємо конче необхідним терміново забрати порушену МВС справу у провадження слідчих органів прокуратури для недопущення використання досудового слідства у цій справі в особистих і політичних інтересах міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, у зведенні ним рахунків з мером м. Києва Леонідом Черновецьким. Просимо відкрити окреме провадження у справі по наведеному вище факту, а також, з огляду на явно упереджені  дії керівника співробітників УБЕЗу в залі суду при розгляді запобіжних мір щодо Бандурченка О. В., провести службове розслідування причин особливої симпатії (бізнесових інтересів і корупційних зв’язків цього «правоохоронника») до власників Кредитної спілки “Тринадцята зарплатня», для яких він нині фактично виступає у ролі «даху» (російською мовою – «крыши»). Заздалегідь Вам вдячні!

         Ми змушені звернутись до ЗМІ з настійним проханням і, навіть, вимогою не заробляти неправедні срібники на чужій біді: не розповсюджувати інформацію і «жарені» факти, що не мають реального підґрунтя; не підігрівати істерію та не погіршувати і без того непрості обставини, в які попали тисячі українських громадян - вкладників групи компаній «Кінгз Кепітал». Останні, серед яких переважна більшість людей старшого і похилого віку, боляче сприймають все, що бачать на екранах своїх телевізорів, чують по радіо і читають в газетах. Ви повинні усвідомити, що масований пресинг у ЗМІ, це не тільки і не стільки удари по ГК «Кінгз Кепітал», скільки по їх вкладниках, тобто по їх здоров’ю і, за певних обставин, навіть життю цих людей. Ми також попереджаємо особливо заповзятливих представників ЗМІ, що за розповсюдження завідомо неправдивої і цілеспрямованої (замовної) інформації, яка шкодить інтересам вкладним, вам доведеться нести відповідальність, передбачену чинним законодавством. Просимо у подальшому обов’язково ретельно перепровіряти усі без винятку факти, які ви наводити у ЗМІ,  тісно співпрацювати з нашою ініціативною групою, допомагаючи їй виконувати свої непрості функції, свою благородну місію. Адже саме Вам дав Бог талант, а суспільство важливі повноваження і горде найменування «Четверта влада» ­– то ж достойно сприймайте цей Дар та несіть ці повноваження з гідністю і честю… Нехай врозумляє  і допомагає вам у цьому Господь!

         Ми закликаємо вкладників ТОВ «Кінгз Кепітал» не втрачати надії, зберігати спокій і набратись терпіння. Ініціативна група бере на себе цю нелегку ношу,  цілковито усвідомлюючи міру власної  відповідальності. Буде зроблено все, що в силах цих людей і залучених зі сторони фахівців, для повернення основних вкладів і, за можливості, винагород всім без винятку вкладникам. Робота буде проводитись прозоро і гласно, але без надмірного галасу та нагнітання істерії. Результат, зрозуміло, залежить від низки об’єктивних та суб’єктивних факторів: достатності наявних активів ГК «Кінгз Кепітал» та їх збереження від сторонніх посягань; сприяння влади і правоохоронних органів у розшуку і поверненні незаконно відчужених активів; професіоналізму менеджерів та юристів, які під контролем Комітету кредиторів повинні розумно реалізувати  активи (зокрема, продати землю і цінні папери) з урахуванням кон’юнктури ринку в умовах фінансово-економічно і соціальної кризи. Бережіть себе! І нехай допомагає нам Господь!
Просмотров: 2650 | Добавил: kk | Рейтинг: 3.6/16 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
  Группа вкладчиков King's Capital   Главная   Регистрация   Вход  
Форма входа

Календарь новостей
«  Декабрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск


Copyright MyCorp © 2024